How Can We Help?

Mi az a Hibrid+?

Itt vagy:

A Hibrid+ olyan univerzális segédeszköz, amellyel a kereskedés összes lépését automatizálhatod saját beállításaid alapján.

A szoftver legfontosabb erősségei

 • 5 belépési mód közül választhatsz
  RSI, Bollinger, Super Trend és Gyertya konfiguráció alapú belépési szignálok; továbbá korlátlan számú, egyéni trendvonallal is dolgozhatsz.

 • belépési és stop loss helyszíneket határozhatsz meg trendvonalakkal

  A program korlátlan mennyiségű általad berajzolt trendvonalat képes kezelni. A beszállás történhet érintésre, átzárásra; lehet azonnali, de lehet STOP vagy LIMIT megbízás is. A stophelyszíneket trendvonallal, vagy kezdeti SL szabályokkal határozhatod meg. A trendvonalak érintését vagy átzárását követően szűrési és konfirmációs elvárásaidat is megadhatod.

  A program képes arra is, hogy nem lép pozícióba, csupán jelez.

 • többféle szűrési módszer közül választhatsz
  Az időre, a mozgóátlagra, valamint a jelgyertyára vonatkozó szűréseket, különböző beállításokkal is megadhatod a 4 különféle belépési stratégiánál.

 • többféle menedzselési lehetőséged van
  Hétféle menedzselési és háromféle azonnali zárás közül választhatsz – külön-külön vagy együttesen is használhatod őket.

 • keverheted az idősíkokat
  A belépés, a menedzselés és a zárás azon funkcióinál – ahol számít az idősík – te döntöd el, hogy mely idősíkokat akarod alapul venni. Lehet, hogy beszállni M5-ön szeretnél, menedzselni M15-ön, zárni pedig H1-en? A Hibrid+ esetében ez is lehetséges! Ráadásul az öröklés lehetőség használatával elkerülheted, hogy az egyes menedzselési modulok esetében egyenként kelljen definálnod az idősíkot.

 • könnyedén méretezhetsz
  Az expertben lévő pozícióméretező modulban innovatív módon közelítettük meg a pozíciók méretezésének kérdését. Akár fix kockázattal, fix összeggel, vagy fix lot mérettel kereskedsz, az ügylet tervezése során azonnal láthatóvá válik számodra az összes lényeges információ.

  A modult már ismerheted a Risk Managerből – a modul teljes funkcionalitásában és még kényelmesebb paraméter-állítással érhető el a Hibrid+ expertben is.

 • rengeteg információhoz jutsz
  Hasznos kijelzések garmadája áll rendelkezésedre annak érdekében, hogy hozzájuthass minden számodra lényeges információhoz – legyen szó a menedzselési funkciók aktuális beállításairól, a napi ATR elmozdulásról, vagy akár az irányonkénti átlagárról.

 • egyszerűen használhatod a mozgóátlagokat szűrésre és zárásra
  Te döntheted el, hogy hány darab mozgóátlagot használsz a belépések szűrésére, illetve a kilépésre. A mozgóátlagok összes paramétere – idősík, periódus, módszer stb. – egyedileg megadható. Kérheted az átszúrás, illetve az átzárás ellenőrzését is. Sőt, még az is beállítható, hány gyertyának kell megfelelnie ahhoz, hogy teljesüljön az átszúrás vagy átzárás.

 • könnyen navigálhatsz az egyértelmű beállítási lehetőségek között
  A funkciók tengerében történő navigációhoz könnyen kezelhető menüs elrendezés ad segítséget. Felejtsd el a MetaTrader4 szokásos unalmas paraméterpanelét! Mindent egyszerűen, azonnal, „leokézás” nélkül állíthatsz.

  A kategorizálás egyértelmű előnyei mellett a paraméterek kapcsolatban állnak, azaz láthatóvá válik, hogy egy-egy funkcióhoz mely paraméterek tartoznak.

  A fontos funkciók alapján összeállíthatod saját menüdet, és gyorsgombokat is kérhetsz.

 • teljesen testre szabhatod a felületet
  Magadra szabhatod a program megjelenését a kijelzések mérete és a színek használata kapcsán.

 • egyéni és globális beállításokat hozhatsz létre
  A program menürendszerében lévő paraméterek értékét, valamint a panelek elhelyezésével kapcsolatos beállításokat a program minden magic számhoz külön tárolja egy ún. elrendezésben. Lehetőséged nyílik arra, hogy ezeket az elrendezéseket globálisan mentsd. Az így kialakított „sablon” a későbbiekben indított Hibrid+ példányoknál alapbeállításként töltődik be – így nem kell a korábbi beállítások betöltésével bajlódnod.

 • visszatesztelés során is dolgozhatsz
  A szoftver összes funkciója képes vizuális és nem vizuális visszatesztben is működni, így akár gyakorló- vagy tesztprogramként is használható az új stratégiai ötleteid tesztelésére.

 • mindent beállíthatsz
  Népszerű mottó, hogy az a legjobb, ami egyszerű. Vannak szituációk, amikor ez valóban igaz. Amikor azonban a kereskedésedről van szó, akkor jobb, ha több dolgot is be tudsz állítani, és magadra szabni.

  A sok lehetőség nem azt jelenti, hogy napi szinten mindent nyomkodni kell, hanem azt, hogy egy szoftver képes hatékonyan a kezed alá dolgozni. Csak az jelenik meg a képernyőn, amire szükséged van – és úgy, ahogyan szeretnéd.

  A beállításaidat a program megjegyzi, és minimálisra szorítható azon alkalmak száma, amikor a szokásos, unalmas MetaTrader4-es paraméterablakban kell keresned valamit.

Navigáció a dokumentáción belül

A dokumentációt több fejezetre (bejegyzésre) osztottuk. A bejegyzések elrendezése úgy van összeállítva, hogy fő kategóriánként fentről lefelé tudsz végighaladni rajtuk. Ha eltévednél, használd a Tudásbázis linket a főoldalra történő visszatéréshez

A szöveges leírásokat folyamatosan készítjük és publikáljuk. Előfordul majd, hogy egy-egy témában videófelvétellel is segítjük a program funkcióiban történő elmerülést.

Hibrid+ Akadémia videósorozat

Figyelmedbe ajánljuk a Hibrid+ Akadémia 12 videóból álló részletes sorozatát is, melyben bemutatjuk a szoftver összes funkcióján.

4 hozzászólás

 1. Rudolf Róbert 2020-02-17 - 21:54- Válasz

  Szia Radu!
  Először is, megtiszteltetésnek veszem, hogy engem ((is?)) felkértél erre a tesztelő, vélemény-mondó szerepre!
  Végigfutottam az Alapok és Elrendezések kategóriákon.
  Az első benyomásom, hogy a Tőled már megszokott módon „zsír profi” munkát végeztél/végzel ebben is.
  Nyilván tudom én is, hogy erősen motivált vagy arra, hogy hogyan lehetne a jóból még jobbat csinálni!
  De látva az alaposságodat bármilyen kritika csak „szőrszálhasogatásnak” tűnik nekem. Ennek figyelembe vételével mondanám pl. mindjárt itt az elején, ahol összefoglalod, hogy mit tud, mennyi felhasználási lehetőséget biztosít a Hibrid+ az alábbiakat.
  Ez itt kiváló lehetőséget biztosítana arra, hogy a felsorolásban minden egyes funkcióra vagy kifejezésre rákattintva elvezetne oda, ahol ezt részletesen elmagyarázod, vagy videóval bemutatod. Talán még jobban átlátható, megérthető lenne a sokoldalúsága és a „rendszerben megtapasztalása” az egésznek. Úgy, hogy ebből az összefoglalóból lehetne lemenni a részletekbe, majd vissza ide, és így haladva végig. Tehát ez egyfajta tartalomjegyzék lenne, ahonnan egy kattintásra lehetne a részletekbe belemenni.
  Ennek figyelembe vételével itt a „Mi az a Hibrid+? fejezetben mindent fel kell sorolni ((bár úgy gondolom, hogy ezt megtetted))
  És erre akár utalni is lehetne. Pl. ennek különálló fejezetnek kellene lennie, vagy utalni arra, hogy „itt kezd”, vagy oda írni, hogy ez egyben tartalomjegyzék is – vagy ilyesmi.

 2. Radulovic Attila 2020-02-19 - 17:55- Válasz

  Kedves Robi!

  Köszönöm szépen a visszajelzésedet! A dokumentációs bejegyzések még biztosan formálódni fognak, tehát ha minden fejezet meglesz, akkor biztosan hogy át fogok menni az egészen és meg fogom csinálni a lehető legtöbb keresztlinkelést. Nekem is az a célom, hogy minél könnyebb legyen a navigáció, így tökéletesen értem, amiről beszélsz.

  Még sok ponton van hiányérzetem, de (szinte) napról napra bővülnek majd a bejegyzések. Én is nyugodtabb leszek, ha minden infó megtalálható lesz az oldalunkon a Hibrid+ -ról.

  Hosszabb távú tervem, hogy más szoftvereinknek és szolgáltatásainknak is legyen helye a Tudásbázisban.

 3. Oszvald Károly 2020-03-14 - 07:06- Válasz

  Kedves Radu!

  Az előttem lévő hozzá szólást szeretném egy kicsit meg cáfolni.

  Szerintem tökéletesen van felépítve az oldal, legalábbis webergonómiai szempontból, hogy nincs teletűzdelve a szöveg linkekkel. Így legalább nem lehet elveszni benne. 🙂
  Van egy főoldal és onnan ki lehet keresni azt a tárgy kört amit szeretnék megtudni, ez így korrekt.

  Lehet, hogy Én régi motoros vagyok, de nem szeretem azokat az oldalakat, ahol a végén azt sem tudom hol vagyok.

  Tisztelettel, Oszvald Károly

  • Radulovic Attila 2020-03-14 - 09:36- Válasz

   Kedves Károly!

   Köszönöm szépen visszajelzésedet, örülök, hogy tetszik az oldal felépítése! 😉 A jövőben is várom véleményedet, észrevételeidet!

Hagyj üzenetet

Tartalomjegyzék
Go to Top