Hibrid+ Akadémia (videófelvételek)

Itt vagy:

A Hibrid+ Akadémia című előadás-sorozatban Horváth Gábor kereskedővel részletesen bemutatjuk Hibrid+ szoftverünk képességeit kereskedői és műszaki szempontból is. A videófelvételek folyamatosan bővülnek.

Az Akadémia összes videófelvételét megtalálod ezen az oldalon.

1. rész – RSI belépési szignál

2. rész – Bollinger és Super Trend belépési szignál, RSI és HLI szűrések

3. rész – Trendvonal belépési szignál és a pozícióépítési modul

4. rész – Menedzselési funkciók

5. rész – Zárási funkciók, visszatesztelési és optimalizálási alapok

6. rész – Egy konkrét stratégia optimalizálása és visszatesztelése – 1. rész

7. rész – Egy konkrét stratégia optimalizálása és visszatesztelése – 2. rész

8. rész – A pozícióméretező modul

9. rész – Gombok és panelek

10. rész – Kényelmi funkciók

Érdekel a Hibrid+?

A Hibrid+ Akadémia című előadás-sorozatban Horváth Gábor kereskedővel részletesen bemutatjuk Hibrid+ szoftverünk képességeit kereskedői és műszaki szempontból is. A videófelvételek folyamatosan bővülnek.

Az Akadémia összes videófelvételét megtalálod ezen az oldalon.

4 hozzászólás

 1. Dr Agoston Daniel 2021-02-05 - 22:06- Válasz

  Kedves Radu!
  Két súlyosnak nevezhető problémám van, ezért a szíves segítségedet kérem.
  1.) Mint Hibrid + használó megnéztem volna a Hibrid+ Akadémia 1-2 részét, de valamilyen ismeretlen okból a videókat nem tudtam lejátszani, pontosabban le tudtam játszani, de kép nem volt csak hang…
  Ezért kérlek adjatok egy tippet, hogyan játszhatnám le képpel is, mert megpróbáltam, bármilyen Youtube videókat le tudok játszani csak a tieteknél marad fekete a képernyő. Talán valamilyen speci kodec-re van szükség, vagy mi lehet a probléma?
  2.) Annyit azonban a kép nélkül lejátszott videók hangjából is le tudtam szűrni, hogy nekem nem az akadémia 2-ben részben elmagyarázott programom van, hanem egy jóval korábbi Hibrid+ verzió tehát, ha kép is lett volna a videóhoz akkor sem tudtam volna a magyarázatokkal lépést tartani, mert nekem ezek az újdonságok teljesen hiányoznak a programomból. E tekintetben is szíves segítségedet kérem.

  Többféle robotban való folyamatos csalódások után, még betanulási szakban lévő Hibrid+ újonc felhasználó vagyok, de annyit mindenképpen el szeretnék mondani, hogy közel húsz éve folyamatosan ilyen jellegű programról álmodoztam, ami flexibilis de önálló is lehet… Fantasztikus programozói munka, gratulálok…
  .
  Lenne egy további fontos kérdésem is. Sok éve kisérletezem programírás szinten is High Frequency algoritmikus robotokkal… Kis elmozdulás nagy tömegű kötés! Ezért adódik a kérdés a Hibrid + csak gyertyánként fut le vagy tickenként. Ha gyertyánként fut le, akkor megoldható-e egy logikai kapcsolóval, hogy választhatóan tickenként vagy gyertyánként is futhasson?

  Üdvözlettel:

  Dr Ágoston Dániel

  • Radulovic Attila 2021-02-08 - 09:03- Válasz

   Kedves Dániel!

   Köszönjük szépen a gratulációt, örülünk, ha tetszik a szoftverünk!

   1) Gyors tipp: kattintson rá az oldalon beágyazott videók fejlécére, és próbálja megtekinteni azokat közvetlenül a YouTube webhelyén. Amennyiben ez nem oldja meg a problémát, javaslom, hogy keressen fel egy informatikust, aki segíthet megoldani a kérdést. A videónk semmiben nem tér el a YouTube webhelyén elérhető többi videótól, ezért úgy gondolom, esetleg a beágyazott videók megjelenítésével kapcsolatosan van valamilyen műszaki probléma önnél.

   2) A Hibrid+ stabil kiadása jelenleg az 1.45-ös verzió (amit ön használ). Ezzel egy időben november óta folyik a Hibrid+ szoftverünk béta tesztje, mely az 1.65-ös verziónál tart éppen. A Hibrid+ Akadémia eseményein már ezt a programváltozatot mutatjuk be, annak összes újdonságával együtt.
   Február hónapban kiadásra kerül a végleges frissítés, amelyet minden korábbi Hibrid+ vásárló, így ön is, meg fog kapni. A béta programba szabadon be lehetett csatlakozni november óta, erről korábban több e-mailt is küldtünk. Szerintem most már célszerű megvárnia a stabil kiadást.

   3) Mint minden expert, a Hibrid+ is tickenként fut le. A benne lévő stratégiák saját beállításaiktól függően tickenként, vagy gyertyánként képesek üzemelni. Alapbeállításként minden stratégia lezárult gyertyánként fut le.

   A menedzselések tekintetében ugyancsak eldönthető, hogy tickenként vagy gyertyánként történjenek, természetesen ott, ahol ennek a kérdésnek létjogosultsága van (Super Trend alapú SL mozgatás, Csúcs-völgy alapú SL mozgatás, MA alapú zárás stb.). A csúszóstop, több szintű profitrögzítés esetén pedig tickenkénti végrehajtás történik.

 2. Dr Agoston Daniel 2021-02-08 - 13:32- Válasz

  Kedves Radu!

  A video kérdés megoldódott, hétfőn 00:00 után már lejátszhatóvá vált, hogy addig miért nem ment arról fogalmam sincs. Annyit még jeleznék ehhez a témához, hogy az Akadémia 2-őn azért nem tudtam interaktívan részt venni, – pedig szerettem volna -, mert nem kaptam előzetes értesítést róla, pedig nagyon vártam.

  A levelemet azért írtam, mert a Hibrid Akadémia 2 10. percében azt írta valaki, hogy neki hiányoznak a videóban hivatkozott menüpontok, ugyanúgy, ahogy azt jeleztem, hogy nekem is. Te pedig azt nyilatkoztad, hogy akinek ilyen problémája van az jelezze Email-ben és megjavítod a hibás aktiválást.

  Ha lehet kérném én is ezt a béta aktválást. Amiről egyébként (visszanéztem tavaly augusztusig) semmilyen előzetes jelzést nem kaptam… Azért szeretném, hogy a Hibrid + Akadémia általi tanulnivalókkal naprakész lehessek, mert ez a program lenyűgözően rugalmas és bonyolult, és 70 évesen már talán több időt és alaposabb tanulmányozást igényel, mint 20 évesen igényelt volna.

  Szeretnék mielőbb dolgozni vele, és élvezni a tudományát és a szerteágazó szolgáltatásait, hogy megkereshessem a tanulási időszakban a maximális eredményességét.

  Az én koromban már minden felesleges, vagy tétlen várakozás, várakoztatás az életem maradéka elpocsékolásának tűnik…

  Üdvözlettel:

  Dr Ágoston

  Levelemet azért irtam,

  • Radulovic Attila 2021-02-08 - 14:18- Válasz

   Kedves Dániel!

   A Hibrid+ Akadémiáról mindenki kapott e-mailt, aki az alábbi csoportok valamelyikébe tartozik: Hibrid+ vásárlók, Szörf Klub előfizetők, Szörf Tréning résztvevők. Ön az első csoportba tartozik, így kapott e-mail értesítést – ellenőriztem, kiment a levél. Kérem, ellenőrizze a postafiókját, hogy nem a promóciók vagy levélszemét mappába rakja-e egyes leveleinket a levelezőrendszere! Minden Hibrid+ Akadémia előtt 1 nappal és 3 órával küldünk értesítést, illetve a videófelvételről is e-mailt küldünk.

   A béta tesztelés kapcsán azért nem kapott leveleket tőlünk, mert nem igazolta vissza a Trader Klub hírlevelére történt 2020 decemberi feliratkozását – emiatt nem küldhetünk önnek levelet. Többszörös feliratkozási próbálkozást látok egyébként különböző e-mail címekkel, ezzel együtt sajnos nem tudom, hogy milyen augusztusi feliratkozásra gondol. Segítek ezt kibogozni, nemsokára külön e-mailt írok önnek, mert a publikus felületen nem közlök személyes adatokat (e-mail címet) – az a kérésem, hogy arra az e-mailemre válaszoljon majd, és ne itt a felületen. Köszönöm szépen!

   A hiányzó menüpontok kapcsán: az 1.45-ös verzióban nem is léteznek még egyes funkciók, az előadáson említett e-mailes megkeresés azoknak opció, akik már béta tesztelőként jelenleg is rendelkeznek a béta verzióval, csak nekik hiányzik egy-egy menüpont. A béta tesztelésben történő részvétel kapcsán szintén e-mailben fogok segítséget nyújtani.

   Radu

Hagyj üzenetet

Tartalomjegyzék
Go to Top