How Can We Help?

Elrendezés importálása valós időből vizuális visszatesztbe

Itt vagy:

A menürendszeren keresztül kényelmesen be tudod állítani a Hibrid+ több száz paraméterét, melyek a különböző funkciók működését, illetve a panelek pozícióját, viselkedését és stílusát befolyásolják. Gyakran felmerülhet az igény, hogy vizuális visszatesztelés során azonnal hozzájuss az azonos magic számú valós idejű példány elrendezéséhez – ehhez nyújt segítséget ez a funkció.

A menü () ikonra kattintást követően megjelenő Elrendezés » Importálás » Valós idejű beállítások betöltése lehetőség segítségével pár kattintással át tudod tölteni a magic számhoz tartozó valós idejű elrendezést, felülírva a jelenlegi vizuális visszateszti elrendezést.

Figyelem: vedd figyelembe, hogy az importálást követően az aktuális vizuális visszateszti elrendezésed összes beállítása felülírásra kerül. A program nem kérdez rá, hogy hogy biztosan végre szeretnéd-e hajtani a műveletet.

A folyamat leírása segít megérteni a funkció célját.

  • Tegyük fel, hogy valós időben használod a Hibrid+ expertet.

  • A valós idejű használat során a menürendszerben olyan beállításokat hozol létre, amelyet érdemesnek tartasz arra, hogy átmásold azokat az azonos magic számú, vizuális visszateszti példányba.

  • Átváltasz az azonos magic számú vizuális visszateszti példányra, majd azon belül kéred a beállítások importálását.

  • A vizuális visszateszti példány azonnal betölti az azonos magic számú valós idejű példány beállításait. A valós idejű példány beállításai nem változnak meg!

Amennyiben valós időből szeretnél a vizuális visszateszt irányába másolni, olvasd el a másik bejegyzést is!

Hagyj üzenetet

Tartalomjegyzék
Go to Top