Elrendezés importálása visszatesztből valós időbe

Itt vagy:

A menürendszeren keresztül kényelmesen be tudod állítani a Hibrid+ több száz paraméterét, melyek a különböző funkciók működését, illetve a panelek pozícióját, viselkedését és stílusát befolyásolják. Gyakran felmerülhet az igény, hogy valós idejű üzemeltetés során könnyen hozzájuss az azonos magic számú visszateszti példány elrendezéséhez – ehhez nyújt segítséget ez a funkció.

A valós idejű Hibrid+ példányban a menü () ikonra kattintást követően megjelenő Elrendezés » Importálás » Visszateszti beállítások betöltése lehetőség segítségével pár kattintással át tudod tölteni a magic számhoz tartozó (vizuális) visszateszt elrendezését, felülírva a jelenlegi valós idejű elrendezést.

Figyelem: vedd figyelembe, hogy a betöltést követően az aktuális valós idejű elrendezésed összes beállítása felülírásra kerül a visszatesztivel. A program rákérdez, hogy biztosan végre szeretnéd-e hajtani a műveletet.

A folyamat leírása segít megérteni a funkció célját.

  • Tegyük fel, hogy valós időben dolgozol a Hibrid+ experttel.

  • Korábban a visszatesztelés során a menürendszerben olyan beállításokat hoztál létre, amelyet érdemesnek tartasz arra, hogy felhasználd azokat valós idejű üzemeltetésben is.

  • Válts át az azonos magic számú valós idejű példányra, majd azon belül kérd a beállítások importálását.

  • A valós idejű példány a jóváhagyásodat követően betölti az azonos magic számú vizuális példány beállításait. A vizuális visszatesztelési példány beállításai nem változnak meg!

Amennyiben vizuális visszatesztből szeretnél a valós idejű működés irányába másolni, olvasd el a másik bejegyzést is!

Hagyj üzenetet

Tartalomjegyzék
Go to Top