Elrendezés importálása valós időből

Itt vagy:

A menürendszeren keresztül kényelmesen be tudod állítani a Hibrid+ több száz paraméterét, melyek a különböző funkciók működését, illetve a panelek pozícióját, viselkedését és stílusát befolyásolják. Gyakran felmerülhet az igény, hogy vizuális visszatesztelés során azonnal hozzájuss az azonos magic számú valós idejű példány elrendezéséhez – ehhez nyújt segítséget ez a funkció.

A menü () ikonra kattintást követően megjelenő Elrendezés » Importálás » Visszateszti beállítások betöltése lehetőség segítségével pár kattintással át tudod tölteni a magic számhoz tartozó vizuális visszateszt elrendezését, felülírva a jelenlegi valós idejű elrendezést.

Figyelem: vedd figyelembe, hogy a betöltést követően az aktuális valós idejű elrendezésed összes beállítása felülírásra kerül. A program rákérdez, hogy biztosan végre szeretnéd-e hajtani a műveletet.

A folyamat leírása segít megérteni a funkció célját.

  • Tegyük fel, hogy vizuális visszatesztelést végzel a Hibrid+ experttel.

  • A vizuális visszatesztelés során a menürendszerben olyan beállításokat hozol létre, amelyet érdemesnek tartasz arra, hogy átmásold azokat az azonos magic számú, valós idejű példányba.

  • Átváltasz az azonos magic számú valós idejű példányra, majd azon belül kéred a beállítások importálását.

  • A valós idejű példány a jóváhagyásodat követően betölti az azonos magic számú vizuális példány beállításait. A vizuális visszatesztelési példány beállításai nem változnak meg!

Amennyiben vizuális visszatesztből szeretnél a valós idejű működés irányába másolni, olvasd el a másik bejegyzést is!

Hagyj üzenetet

Tartalomjegyzék
Go to Top