Risk Manager bemutató videók

Ezen az oldalon a Risk Manager bemutató videóit találod.

1. rész – a Risk Manager alapkoncepciója

Az első videóban a méretező főbb funkcióit és alapkoncepcióját mutatom be.

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

2. rész – vizuális csemegék a Risk Managerben

Ebben a videóban néhány vizuális csemegét mutatok be.

  • Dinamikus SL, TP és megbízás üzemmód – mivel a Risk Managerben a tervezés folyamán nem csak fix távolsággal tudod befolyásolni az SL, TP és megbízás vonalak távolságát, hanem gyertyáról gyertyára akár ATR alapon is.

  • Lebegő egyenleg és a tőkevédelem funkció – védd a tőkédet egyszerűen!

  • Információkat rejtő buboréktippek a pozíciók nyilainál és trendvonalainál – lásd át egyszerűen a pozíció nyitásával és zárásával kapcsolatos fontos adatokat!

  • A pozíciók szintjei alatt megjelenő információs címkék – kövesd a várt és jelenlegi eredményeket pipben, R-ben és összegben kifejezve a pozíció vonalainál!

  • Napi (vagy más idősíkú) ATR és napi „kilengés” értékeinek kijelzése – kapcsold be ezt a funkciót a napi átlagos és eddig megtett elmozdulás megjelenítéséhez!

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Bejegyzések a Risk Managerrel kapcsolatban

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.
Go to Top