Mi az a Risk Manager, és mire tudod használni?

Szerző: |Kategóriák: Risk Manager (robot)|Frissítve: 2019. szeptember 30., hétfő|Közzétéve: 2019. május 24., péntek|
Mi az a Risk Manager, és mire tudod használni?

A Risk Manager egy kereskedési segédeszköz, amellyel lehetőséged nyílik azonnali pozíciók nyitására és megbízások kihelyezésére, azok méretezésére és az élő pozíciók menedzselésére. Az expert maximálisan támogatja a kézi kereskedést, és képes arra, hogy automatikusan menedzselje az általa nyitott pozíciókat – a felhasználó beállításai és utasításai szerint.

Mindezek mellett az expertet arra is használhatod, hogy megfigyeld a stop-loss, take-profit, megbízás típusok, lot méret, veszteség, nyereség, hozam/kockázat arány stb. közti összefüggést.

A szoftver legfontosabb erősségei

A kijelzőn látható vezérlők csoportjai

A kijelzőn több vezérlőelem-csoportot találsz. Az alábbi képernyőképen számokkal jelöltem a különböző csoportokat, melyeket hamarosan részletesen is bemutatok (nem feltétlen a számozás sorrendjében).

Főbb vezérlők a charton

Bejegyzések a Risk Managerrel kapcsolatban

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.
Go to Top