How Can We Help?

A külső paraméterek használata vizuális visszateszteléskor

Itt vagy:

Előfordulhat, hogy a vizuális visszateszt során nem a menürendszerben, hanem az expert külső paraméterpanelén szeretnél gyorsan beállításokat változtatni. Erre is van lehetőséged a Bemenő változók betöltése vizuális visszatesztnél külső paraméter segítségével.

A folyamat leírása segít megérteni a funkció célját.

  • Tegyük fel, hogy vizuális visszatesztben használod a Hibrid+ expertet.

  • A vizuális visszatesztelés során felmerül benned az igény, hogy az expert külső paraméterpanelét használd a menürendszer helyett.

  • A Bemenő változók betöltése vizuális visszatesztnél a külső paramétert Igen állapotra állítod, majd elvégzed az összes külső paraméter beállítását és elindítod a vizuális visszatesztet.

  • A vizuális visszatesztelés példánya azonnal betölti a menürendszerbe a beállításaidat a külső paraméterekből. Azok a menüben lévő belső paraméterek, amelyekhez nem tartozik külső paraméter, a legutoljára mentett értéket használják fel.

  • A vizuális visszatesztben szabadon használhatod a menürendszert – bármit átállíthatsz -, de vedd figyelembe, hogy a vizuális visszateszt következő elindításakor azok a belső paraméterek, amelyekhez külső paraméter tartozik, „elfelejtik” értékeiket és visszaállnak az expert paraméterpanelén általad megadott értékekre.

    Ahhoz, hogy ezt elkerülhesd, állítsd vissza a Bemenő változók betöltése vizuális visszatesztnél külső paraméter értékét Nem állapotra – így a következő vizuális visszateszt indításakor a program már ismét a menürendszerből veszi az összes paraméter értékét. Így egyszerűen fel tudtad tölteni a menürendszerben lévő paraméterek egy részét.

Nem-vizuális teszt beállításainak forrása

A Bemenő változók betöltése vizuális visszatesztnél paraméterről ide kattintva olvashatsz.

Hagyj üzenetet

Tartalomjegyzék
Go to Top