A globális elrendezés

Itt vagy:

Mire jó a globális elrendezés?

A globális elrendezés egy olyan központi beállítás, amelyet a Hibrid+ automatikusan felhasznál új példány indításakor mint alapértelmezést. Mit jelent ez? Az alábbi példa segít megérteni a funkció célját.

  • Tegyük fel, hogy először indítod el a Hibrid+ szoftvert a telepítést követően. A program ilyenkor az alapértelmezéshez, vagyis a gyári beállításokhoz nyúl; a menürendszer beállításai, valamint a két nézetben elhelyezett gombok és panelek a Trader Klub összeállítását mutatják.

  • Ha használod a programot, elkezded testre szabni: átállítod a számodra fontos paramétereket a menürendszerben, áthelyezed a gombokat és paneleket a neked megfelelő helyre.

  • Az így létrejött elrendezést szeretnéd alapértelmezetté tenni, hogy ne kelljen minden új chartra helyezéskor újra és újra elvégezned a beállításaidat. Úgy döntesz, hogy ezt az elrendezést globális elrendezéssé teszed, azaz a jelenlegit elmented, mint globális elrendezést.

  • A Hibrid+ a jövőben az összes új indításkor ehhez a globális elrendezéshez fog nyúlni. A számlán belül minden új chartra helyezés ezzel az elrendezéssel fog megjelenni, amit természetesen tovább finomíthatsz.

  • A globális elrendezést bármikor újra betöltheted, vagy rámentheted az aktuális elrendezésedet.

A globális elrendezés betöltése

Korábban mentett globális elrendezést a menü () ikonra kattintást követően megjelenő Elrendezések » Globális elrendezés » Globális elrendezés betöltése lehetőséggel lehet.

Figyelem: vedd figyelembe, hogy a betöltést követően az aktuális elrendezésed összes beállítása felülírásra kerül. A program valós idejű futtatás esetén rákérdez, hogy biztosan végre szeretnéd-e hajtani a műveletet, vizuális visszateszt során azonban kérdés nélkül azonnal végrehajtja azt.

A globális elrendezés mentése

Az aktuális elrendezést globális elrendezésként elmenteni a menü () ikonra kattintást követően megjelenő Elrendezések » Globális elrendezés » Globális elrendezés mentése lehetőséggel lehet.

Figyelem: vedd figyelembe, hogy a betöltést követően az aktuális elrendezésed válik globális elrendezéssé. A mentési művelet nem változtat sem az aktuális elrendezésen, sem a többi charton futó Hibrid+ példány elrendezésében.

A program valós idejű futtatás esetén rákérdez, hogy biztosan végre szeretnéd-e hajtani a műveletet, vizuális visszateszt során azonban kérdés nélkül azonnal végrehajtja azt.

Globális elrendezés betöltése és mentése
Tartalomjegyzék

Hagyj üzenetet

Go to Top