How Can We Help?

A DLL import engedélyezése

Itt vagy:

Fontos és a működéshez kihagyhatatlan lépés, hogy a MetaTrader4 beállításaiban engedélyezve legyen a DLL fájlok használata. Erre azért van szükség, mert a Trader Klub szoftverei – például a Risk Manager, Hibrid+ – olyan szolgáltatásokat is nyújtanak, amelyekhez a MetaTrader4 alkalmazáson kívül elérhető külső eljárásokat kell használni.

A szoftvereink tiszteletben tartják a magánszférádat, és kizárólag kényelmi és licenc-azonosítási szempontok érdekében használnak külső fájlokat.

Fontos tudnod, hogy a DLL import beállítás chartonként szabályozható. Mivel ezt kényelmetlen lenne újra és újra beállítani, érdemes a központi beállítást engedélyezni. Ez azt eredményezi, hogy új robot chartra helyezésekor a DLL import beállítás engedélyezett állapotban lesz, vagyis minden robot és indikátor, amely DLL importot használ, képes lesz használni ezt a lehetőséget. Figyelj arra, hogy csak biztonságos forrásból származó robotokat és indikátorokat használj!

A következő lépésekkel tudod bekapcsolni központilag a DLL import lehetőségét.

  • Nyisd meg a MetaTrader4 alkalmazásban az Eszközök > Beállítások > Expertek fület!

  • Pipáld be a DLL import engedélyezése opciót! Az alábbi képen látod, hogyan kell kinéznie a beállításoknak ezen a panelen.

    DLL import engedélyezése
  • Hagyd jóvá a módosítást az OK gombra kattintással!

Ha ezt a beállítást nem végzed el, mielőtt a robotot a chartra helyeznéd, az alábbi hibaüzenetet írja ki a program.

A DLL import nincs engedélyezve

Hagyj üzenetet

Tartalomjegyzék
Go to Top