Hibrid+ Akadémia videósorozat

A Hibrid+ egy multifunkciós, manuális és automata kereskedést támogató kereskedési expert, mely alapvetően Horváth Gábor kereskedési rendszeréhez készült. A sokéves fejlesztés során funkcionalitása folyamatosan bővült, így már más kereskedési stratégiákat is ki tud szolgálni.

A Hibrid+ mélyebb megismerése és a benne rejlő lehetőségek kiaknázása végett 2020-ban előadás-sorozatot indítottunk. Ezeken az előadásokon a kereskedői oldalról közelítettük meg a szoftvert, és úgy vettük górcső alá minden elemét.

A sorozat 12 videóból áll, melyek otthona a Tudásbázis Hibrid+ Akadémia videók menüpontja. Ez a bejegyzés szintén tartalmazza a 12 videóra hivatkozást a még könnyebb hozzáférhetőség kedvéért.

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.