A Hibrid+ koncepciója

Gábor előző bejegyzésében megosztotta, mi hívta életre a Hibrid szoftvert.

Szeretném elmondani nektek, hogy mire törekedtem a Hibrid+ fejlesztése során, és milyen szolgáltatásokat tartalmaz, amely akár hasznos is lehet a számotokra. Mielőtt rátérnék a Hibrid+ extra képességeire – amelyekre büszke vagyok –, teszek egy rövid kitérőt.

Aki dolgozott már velem az tudja, hogy egy-egy projektbe mennyi energiát és figyelmet fektetek. Félmegoldásokkal és instabil rendszerekkel nem érem be, és nem tudok ilyesmit véglegesen kiadni a kezemből. Úgy gondolom, hogy hosszú távon megéri ez a hozzáállás, mert felemelő érzés létrehozni valami szuper dolgot – legyen az program, festmény vagy egy szobor. Számomra az alkotás öröme elindulni egy durva első változatból, folyamatában látni az egyre jobban működő rendszert, elveszni a részletekben, és végül megérkezni egy olyan változatig, amely már akkor is örömöt jelent, ha csak egy embernek nyújt megelégedést és hathatós segítséget.

Mire használható a Hibrid+?

Nagyon tömören:

 • Manuális ügyletek nyitására, lot méretezésre és egyéb kalkulációk elvégzésére.

 • RSI indikátor és a Bollinger szalag jelzéseihez kötött – különféle – automatikus ügyletnyitásra.

 • Gyertya konfigurációk jelzéseihez kötött – különféle – automatikus ügyletnyitásra.

 • Trendvonal törések és trendvonalról történő fordulatok esetében – többféle – automatikus ügyletnyitásra.

 • A fenti módszerekhez hozzárendelhető rengeteg szűrési feltétellel növelhető a találati arány.

 • Számos menedzselési lehetőség áll a felhasználó rendelkezésére – indikátorok, gyertyák, csúcs-völgyek, RR, csúszóstop szerint.

 • Pozíció építésre.

 • Ügylet záráshoz – indikátor és időalapon.

 • Trade naplózására – képernyőfotóval is.

 • Egyéni elrendezés kialakítására a leggyakrabban funkciók gyorsgombjaival és paneljeivel, valamint az egyéni menü segítségével.

A fenti egy elnagyolt lista, ennél sokkal-sokkal több funkció és lehetőség áll rendelkezésetekre a szoftverben.

Mi a Hibrid+ új koncepciójának lényege?

Mindig is probléma volt, hogy egy MetaTrader4 charton mennyi helyet foglalnak el egy expert által megjelenített gombok és információs objektumok. A célom az volt, hogy olyan elrendezést tegyek lehetővé, amelyben a funkciók közötti navigáció és azok kapcsán megjelenítendő kiírások, panelek is átláthatóbbak, rendezhetőbbek legyenek. Mindezt úgy, hogy legyen lehetőség eldönteni, hogy konkrétan mi és hol jelenik meg a képernyőn.

Arra törekedtem, hogy a Hibrid+ szoftver összes funkciója egyszerű, hierarchikusan szervezett menü- és panelrendszerben a charton legyen elérhető. Ez azt jelenti, hogy a szokásos bemenő változók helyett kényelmesebben lehet ki-be kapcsolni a program szolgáltatásait. A részletes bemutatásig tekintsd meg az alábbi két képet!

2019. november 26-án ingyenes webináriumon mutatjuk be nektek a szoftvert, melyre jelentkezni a bejegyzés alján tudtok.

Kövess minket és a bejegyzések között is bátran jelezd a kérdéseidet!

Hogyan lehet a webináriumra jelentkezni?

 • Ha már korábban feliratkoztál a Trader Klub hírlevél listájára, akkor figyeld a leveleidet, mert azon keresztül tudsz jelentkezni 2019. november 12. 19 órától.
 • Ha még nem vagy feliratkozva, akkor az alábbi űrlapon feliratkozhatsz hozzánk, és azt követően kapsz tőlünk részleteket a jelentkezéssel kapcsolatban.

Szeretnéd elsajátítani a kereskedés és piacelemzés képességét?

Ha érdekel a technikai elemzés, és szeretnél elsajátítani egy nyereségesen működtethető szabályrendszert, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Szörf Mini Kereskedési Stratégiát, továbbá a Tőzsdeklubot, ahol láthatod és begyakorolhatod a rendszer alkalmazását.

Csatlakozz a Tőzsdeklubhoz!

Tetszett ez a cikk? Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!

Hozzászólás

A szerzőről: Radulovic Attila

Radulovic Attila vagyok, a traderklub.hu társalapítója és szerkesztője. Remélem, hasznosnak találod az oldalon található anyagokat! Célom, hogy hatékony segítséget nyújtsak Neked a kereskedéssel és az automatizálással kapcsolatban.