Szörf Mini Kereskedési Stratégia

Tanulj meg sikeresen kereskedni egy jól működő rendszerrel!

Van tőzsdestratégiád, amely alapján kereskedhetsz?

A Szörf Mini nem csupán egy kereskedési stratégia, hanem olyan oktatóanyag, amellyel elsajátíthatsz egy piaci látás- és elemzési módot. A szisztémával bármelyik piacon lehetséges a nyereséges kereskedés; legyen az deviza, index, cripto, részvény vagy nyersanyag. A lényeg, hogy az adott termék gyakran mutasson trendelő mozgásokat.

Trendirányú kereskedés = magas hozam a tőzsdén.

A Szörf Mini tulajdonképpen a Szörf Kereskedési Rendszer egyszerűsített kivonata, azonban önmagában is alkalmas a nyereséges tőzsdei kereskedésre.

Szörf Mini Kereskedési Stratégia

Mit tartalmaz a Szörf Mini tőzsdei oktatóanyag?

 • A csomag öt darab videót (összesen 3 óra 45 perc) és 57 oldal PDF dokumentumot foglal magába.
 • A tananyag a kereskedési stratégián felül tartalmaz olyan egyedi technikai tudásanyagot is, amelyre a rendszer látásmódja épül.
 • A Szörf Mini segít a piacelemzésben, a trendek megállapításában, a pontos pozíció-nyitási helyszínek megállapításában, stop-loss és célár meghatározásban és az ügylet menedzselésében.

A Szörf Mini stratégia struktúrája

1. A trend irányának a megállapítása

Először is tisztában kell lennünk a trend irányával azon az idősíkon, ahol a pozíció nyitását tervezzük. Többek között csúcs-völgy elemzést, “ütemeket”, hullámok számolását és különféle indikátorokat használunk az árfolyam irányának a meghatározásához.

Trend irányának megállapítása
Szörf Kereskedési Rendszer alkalmazása

2. A korrekciókon belül kialakult alakzatok felismerése

A trendmozgató, expanzív hullámokat követő korrekciókon belül bizonyos struktúrák utalhatnak a fennálló trend folytatásra. Ezeket felismerve, és az általunk fejlesztett HLI és más indikátorok jelzéseivel megtámogatva, következtetéseket tudunk levonni arra vonatkozóan, hogy az adott irányban lassul vagy gyorsul az ármozgás.

3. Belépési szignálok megvárása

Amikor már tisztáztuk, hogy mi lesz a piacra lépésünk iránya, és kezd minden összeállni ahhoz, hogy pozíciót nyissunk, akkor különféle belépési szignálok és gyertya konfiguráció együttese teszi fel az „i”-re a pontot, hogy megbízás adjunk a pozíciónyitásra

Szörf Kereskedési Rendszer szignáljai

A tőzsdestratégia alkalmazása képekben

Melyek a Szörf Mini oktatóanyag főbb tartalmi elemei?

 • A kereskedési stratégia általános fogalma
 • A pszichológia és a kereskedési stratégia kapcsolata
 • Trendek – csúcs-völgy elemzés
 • Különböző trendszintek és időtávok hullámai
 • Kis hullámciklusok
 • Az aktuális trend és a countertrend hullámai
 • HLI (High Low Index) indikátor
 • Belépési helyszínek, lehetőségek a HLI viszonyában

 • A helyes idősík megtalálása HLI-vel
 • Szánkó stratégia
 • Gyertya konfiguráció
 • Belépési szignálok
 • Belépés hullámon belül
 • Stop-loss helyszínek
 • Célárak
 • Menedzselés
 • Összegzés

Ki alkotta meg a Szörf Minit, és vezeti a Tőzsdeklubot?

Horváth Gábor (kereskedő)

A Trader Klub társalapítója és szerkesztője

A Trader Klub társalapítója és szerkesztője vagyok. 2006 óta foglalkozom a tőzsdével, és 2010-től a kereskedés lett a főtevékenységem. Azonban igénylem az alkotó munkát is, így folyamatosan hozok létre tartalmakat, stratégiákat és kereskedést segítő eszközöket (indikátorok, expertek). Támogatom azokat, akik elszántak és hajlandóak tenni azért, hogy sikeres kereskedővé válhassanak.

0+
év kereskedési tapasztalat
0+
megkötött ügylet
0+
nap a Tőzsdeklubban

Hol kapsz támogatást a Szörf Minihez?

Amennyiben a Szörf Mini mellett döntesz, és komolyan gondolod a kereskedési stratégia megtanulását és begyakorlását, akkor javaslom, hogy csatlakozz a Tőzsdeklub közösséghez! Itt napi szinten követheted a stratégia alkalmazását és a hozzá kapcsolódó piaci látásmódot. A kereskedés magányos tevékenység, éppen ezért fontos, hogy olyan szakmai közösséghez tartozz, ahol nem maradsz magadra a kérdéseiddel. A tőzsdeklub tagjai egymást segítik, így te is megkapod a válaszokat a kérdéseidre.

Van egy tippünk számodra!

Ha csatlakozni szeretnél, akkor azt megteheted a Szörf Mini megrendelésekor és később is. A Tőzsdeklub tagjai a Trader Klub minden termékéhez és szolgáltatásához 10% kedvezménnyel juthatnak hozzá, így ha a Szörf Mini megvásárlásával egy időben leszel tag, ezt a kedvezményt már ebben a vásárlásodban jóváírjuk.

Mit nyújt számodra a Tőzsdeklub?

A tagság ideje alatt automatikusan hozzáférsz az alábbiakhoz:

Minden előadást rögzítünk, így azokat bármikor visszanézheted.

Csomagajánlataink

A fentiekben kifejtett szolgáltatásainkhoz azonnal hozzáférsz, az alábbi csomagokkal.

Szörf Mini

38 900 HUF
 • 4 órás HD minőségű videófelvétel
 • 57 oldal színtiszta kereskedési tudás
 • HLI indikátor

Szörf Mini + Tőzsdeklub

43 900 HUF
 • 4 órás HD minőségű videófelvétel
 • 57 oldal színtiszta kereskedési tudás
 • HLI indikátor
 • 1 hónap Szörf Klub előfizetés

Megrendelés

A megrendelés menete:

 • Add meg adataidat a megrendelési űrlapon, hogy létrehozhassuk hozzáférésedet a képzés anyagához és a kapcsolódó indikátorhoz!

 • Válaszd ki, hogy bankkártyás fizetéssel vagy átutalással szeretnél fizetni!

 • Kattints az „Megrendelés” gombra! Bankkártyás fizetési mód esetén a rendszer átirányít a biztonságos bankkártyás fizetést lebonyolító Barion szolgáltató weboldalára, ebben az esetben fizesd ki a vásárlás összegét!

  Átutalásos fizetési mód választásakor kiállítjuk számodra a díjbekérőt, amelyet emailben küldünk el részedre. Utald el az összeget bankszámlaszámunkra és várd meg visszajelzésünket! Legfeljebb egy munkanapon belül érkeztetjük átutalásodat.

 • Sikeres fizetés esetén hozzáférésed automatikusan elkészül, az elektronikus számlát és a további tudnivalókat e-mailben küldjük ki részedre.

Miért előnyös a bankkártyás fizetés?

 • Gyors. A tranzakciót követő percekben automatikusan megkapod a hozzáférésedet a megvásárolt szolgáltatásokhoz.

 • Díjmentes. A vásárlási tranzakciós díjat mi fizetjük helyetted, függetlenül attól, hogy milyen devizanemű bankszámla van a kártyád mögött.

 • Biztonságos. A fizetési tranzakciót a Barion fizetési szolgáltató garantálja, kártyaadataid nem jutnak el hozzánk.

Gyakran Ismételt Kérdések

Kereskedéssel, Szörf Minivel kapcsolatos kérdések és válaszok

A stratégia megtanulása viszonylag rövid idő alatt kivitelezhető. Az alapos begyakorláshoz elég lehet 1-2 hónap attól függően, hogy mennyi időt fordítasz rá naponta. Azt, hogy mikor lehetsz vele nyereséges nem lehet megmondani. Lelki alkatod és a mentális vázad függvénye, hogy mennyire vagy szabálykövető, fegyelmezett és fókuszált a kereskedésben, és hogy hajlandó vagy-e a belső munkára, amennyiben szükséges. Az emberek 99%-ánál ez szükséges lenne valamilyen formában, azonban a többség ezzel nem foglalkozik. És ez az egyik legfőbb oka, hogy jóval nagyobb a veszteségesek tábora, mint a nyerőké. A nagy kérdés, hogy te melyikbe szeretnél tartozni? Javasoljuk, hogy olvasd el a tőzsdepszichológiával foglalkozó bejegyzéseinket!

Semennyit és bármennyit. Csak a stratégia önmagában  nem hozza meg számodra a sikert, bár nélkülözhetetlen része annak. A stratégia csak egy eszköz. Minden azon múlik, hogy kinek a kezében van. Ha van egy remek eszköz a birtokodban, de nem fejlesztetted hozzá a képességeidet – hogy használni is tudd –, az hasonlítana ahhoz, hogy megkapod a mezőny leggyorsabb F1-es versenyautóját, és azt képzeled, hogy megnyered vele a futamot úgy, hogy akkor ülsz bele először, és nemhogy jogosítványod nincs, még vezetni sem tudsz. Vajon nyernél? Viszont, a legjobb pilóta sem nyerhetné meg a versenyt egy Trabanttal.

Az ármozgás sebességének a meghatározásában, a belépési szignáloknál, a célármeghatározásoknál és a menedzselés tekintetében 100%-osan egzakt. A piacralépést megelőző csártelemzésnél viszont lehetnek egyéni szempontok, de nem jelentő százalékban. Vannak kérdéses helyzetek, amit az egyik kereskedő jónak ítélhet, amíg egy másik inkább tartózkodna, hogy szignált várjon, és ügyletet nyisson. Az adott pillanatban mindkettőjüknek igaza lehet, és a piac dönti végül el a dilemmát, miután elmozdult valamelyik irányba. Minden manuális stratégia tartalmaz szubjektív elemeket kiváltképp, ha csártelemzést is magában foglal.

Alacsony időperióduson, például egy percesen (M1) legalább egy napszakot, azaz egy délelőttöt,  délutánt vagy estét. Tanácsos legalább 3-4 órát. Ahogy halad az ember a magasabb idősíkok felé, úgy csökken a monitor előtt eltöltött idő szüksége, azonban ebben az esetben növelni a kereskedett termékek számát.

Az életritmusunkhoz, időbeosztásunkhoz mérten kell megválasztani azt az idősíkot, amelyen elsősorban kereskedünk.

Bármelyik időperióduson lehet. Kereskedj azon, amelyik illeszkedik az életritmusodhoz és a habitusodhoz!

Nullától százig. Attól függ, hogy hány instrumentumon, milyen idősíkon és mennyi időráfordítással kereskedsz.

Bármelyik terméken jól alkalmazható legyen az deviza, index, cripto, részvény vagy nyersanyag. A lényeg, hogy az adott termék gyakran mutasson trendelő mozgásokat, és ne az legyen rá jellemző, hogy csak össze-vissza csapkod.

A vásárlást követően a képzés videófelvételek és PDF formában letölthető.

A tudás mellett a kereskedési rendszert összegző PDF anyagot, valamint a HLI indikátort. A stratégia képes végigvezetni azokon a piacelemzési folyamatokon, amellyel megállapíthatod, jelenleg milyenek az esélyeid az ügyletnyitáshoz.

A képzés videós anyaga 5 órából és egy 57 oldalas PDF-ből áll, a vásárláshoz kapcsolódó Tőzsdeklub tagságod (ha a magasabb csomagot veszed meg) hossza pedig 1 hónap, ez idő alatt bármikor felteheted kérdéseidet. Ezt követően is állunk rendelkezésedre, ha úgy döntesz, Tőzsdeklub előfizető leszel.

Bizonyos elemeiből igen, de 100%-osan nem lehet leprogramozni olyan manuális stratégiákat, amelyek megkívánják a csártok elemzését a belépések és a menedzselés tekintetében is. Mi is készítettünk robotot (Hibrid+), amely segíti a Szörf kereskedést is, azonban hangsúlyozzuk, hogy a félautomata módban használjuk annak ellenére, hogy össze lehet vele legózni egy teljesen önálló és automata robotot is. Ez minden felhasználónak a saját döntése.

Nem. A tréning egy komplett kereskedési rendszert foglal magába, amely túl komplex ahhoz, hogy teljesen automatizálható legyen.

Ugyanakkor ha a nagyobb csomagot választod az egyhónapos Tőzsdeklub tagsággal, rendelkezésedre bocsátjuk a Risk Manager kereskedési segédeszközt, amellyel könnyen végrehajthatod a pozíciók nyitását, kezelését, menedzselését a tanultak alapján.

Gáborhoz fordulhatsz segítségért emailben vagy kérhetsz tőle egyéni konzultációt is. Erősen javasoljuk a Tőzsdeklub tagságot, ahol láthatod a technika alkalmazását a gyakorlatban is, emellett a klubban minden kérdésedre megkapod a válaszokat is. Kérdéseidet hanggal vagy írásban teheted fel.

Általános kérdések és válaszok

Bankkártyával és átutalással. A bankkártyás fizetés előnye, hogy gyors, kényelmes és azonnal hozzá tudsz jutni a csomagodhoz.

Nem, szolgáltatásainkat kizárólag magánszemélyek számára nyújtjuk.

 1. Mi alapvetően tanácsadással foglalkozunk, így a hitelünk a legfontosabb. A legnagyobb érték számunkra, ha bíztok bennünk, ezért mindent megteszünk, hogy maximális biztonság mellett fizess nálunk: a megadott adatokat közvetlenül a fizetési szolgáltatónak adod meg, sem mi, sem harmadik fél nem jut hozzájuk.
 2. A fizetési szolgáltatónk a Barion. Olyan cégek használják a Bariont, mint a Jófogás, az Extreme Digital és a Don Pepe.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A felületünk minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, mi leinformálhatóak vagyunk, az űrlapon https protokollt használunk és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy nagy cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Rendelésed leadása után tíz percen belül megkapod az általad megadott adataidra kiállított elektronikus számlát. A számlának nincs ÁFA tartalma (sem magyarországi, sem külföldi számlázási címmel rendelkező vásárló esetén).