Horváth Gábor és Radu bemutatja:

Gondjaid vannak a bonyolult stratégiákkal, esetleg nincs még kipróbált szisztémád?

Mutatunk Neked egy remek kereskedési stratégiát, amit könnyen megtanulhatsz,
továbbá a segítségedre leszünk, ha mégis elakadsz!

A DAX M5 Pingpong stratégia

Mi ez a stratégia, és mit tud a támogatási rendszeretek?

Egyszerű és könnyen megtanulható szisztéma, a szabályai letisztultak, általa objektíven elemezhető a piaci mozgás, így nem állít eléd kérdéseket és dilemmát.

A támogatási rendszer abban segít, hogy az úton maradj. Műszaki és stratégiai kérdésekben is segítünk Neked, ha elakadnál valamiben.

DAX M5 Pingpong stratégia
 • Időt spórolhatsz
  Egy stratégia kidolgozása, tesztelése, gyakorlati próbája minimum hónapokba – vagy évekbe is kerülhet. Rengeteg időt takarítasz meg azzal, hogy nem mész be a zsákutcákba.

 • Nem kell sokat várnod
  Gyakori pozíció nyitási lehetőség. Ha valamelyikről le is maradtál, nem kell idegeskedned, mert rendszeresen jönnek az új jelek – amelyekre ügyletet indíthatsz.

 • Valóban egzakt meghatározások
  Nem kell találgatnod, jósolgatnod és töprengened, hogy mikor mit tegyél. A szisztéma szabályai pontosak, nincs bennük ködösítés, mérlegelned sem kell a helyzeteket – csak tenni a dolgod a szabályok alapján.

 • Mindent tartalmaz a 36 oldal, amellyel A-tól Z-ig végig vihetsz egy kereskedést
  Konkrét belépési szignálok, stop és célár elhelyezés, pozíció menedzselés, kiszállás és javaslatok a kereskedést érintő időpontokra.

A Start csomag tartalma:

A Turbó csomag tartalma:

Egész pontosan mit fogsz találni majd
a PDF e-bookban?

A stratégia leírását lépésről-lépésre.
Elolvasod, értelmezed, és csinálod!

Részletes tartalomjegyzék:

 • 1. A stratégia lényege

 • 2. Szintek felrajzolása

 • 3. Belépési szignálok

 • 4. Szintek elesése

 • 5. Belépés függő megbízással

 • 6. Stop-loss elhelyezése

 • 7. Célárak

 • 8. Menedzselés és kilépés

 • 9. Lehet-e egymással szemben ügyleteket nyitni?

 • 10. Javasolt kereskedési időpontok napon belül

 • 11. A stratégiában használt indikátorok és paramétereik

Mutasd a csomagokat!

Hogyan segít Neked a Szörf Klubtagság?

Vagyis: miért fontos az utánkövetés?

 • Közvetlen kapcsolat

  Akár napi szintű kapcsolatban vagy Gáborral a kereskedési klubon belül. Gyűjtsd kérdéseidet és küldd el nekünk! Gáboron kívül a kereskedési klub közössége is hasznos segítség lehet egy-egy probléma kapcsán. A cél, hogy érezd: nem vagy egyedül!

 • Ez a lehetőség a Turbó csomagban áll rendelkezésedre.

 • Hozzáférés Horváth Gábor tudásához
  Szeretnél akár minden nap kapcsolatban lenni Gáborral, és lehetőséget kapni, hogy élőben tedd fel kérdéseidet a stratégiával, illetve a kereskedéssel kapcsolatban? A kereskedési klubban erre megvan a lehetőséged! Gondolj bele, mennyit tud Neked segíteni az, aki évek óta, napi szinten a kereskedéssel foglalkozik.

 • Betekintés a Szörf Kereskedési Rendszerbe
  A Szörf Kereskedési Rendszer Gábor univerzálisan használható kereskedési rendszere. Azon túl, hogy a Szörf Klubban felteheted a Pingpong Stratégiával kapcsolatos kérdéseid, arra is lehetőséged nyílik, hogy egy kicsit megismerkedj a Szörf Kereskedési Renzerrel.

 • Az 1 hónapos klubtagság csak az Turbó csomagban áll rendelkezésedre.

Horváth Gábor

A VÁSÁRLÁS MENETE:

 • Kicsit lejjebb elolvashatod, hogy milyen csomagokat állítottunk össze. Válaszd ki azt, amelyik szimpatikus Neked!

 • Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és add meg számlázási adataidat, valamint kuponkódodat (ha rendelkezel ilyennel!

 • Az adataid megadása után kattints a Megrendelés gombra – így eljutsz a bankkártyás fizetés oldalára.

 • Miután kifizetted a rendelésed a bankkártyáddal, e-mailben kapod meg a hozzáféréséhez szükséges információkat – azonnal. Átutalásos fizetési mód esetén ez legfeljebb 24 órán belül megtörténik.

Ezek közül a csomagok közül választhatsz:

Start

29 990 Ft
 • DAX stratégia PDF dokumentum
 • A stratégia MT4 indikátorai és leírásaik
 • A stratégiát bemutató videó
 •  
 •  
 • Bónuszok: 
 •  2018 januári ügyletek magyarázata PDF-ben

Turbó

34 990 Ft
 • DAX stratégia PDF dokumentum
 • A stratégia MT4 indikátorai és leírásaik
 • A stratégiát bemutató videó
 • 1 hónap klubtagság Gábor kereskedési klubjában
 •  
 •  Bónuszok:
 • 2018 januári ügyletek magyarázata PDF-ben
 • Bónusz: az indikátorok MT5-ös változata

Hasznos BÓNUSZOK a stratégia mellé,
amelyek további segítséged adnak Neked!

A 2018 januári Pingpong pozíciók konkrét eredménye és magyarázata PDF formátumban.

Értéke: 10 000 Ft

A Pingpong stratégia indikátorainak MetaTrader5-ös változatai – így nem vagy a MetaTrader4 használatához kötve!

Értéke: 15 000 Ft

Bónusz

ITT JUTHATSZ HOZZÁ A STRATÉGIÁHOZ, HA MÁR DÖNTÖTTÉL!

Teendőid:

1. Töltsd ki a baloldali űrlapot,

2. Ha rendelkezel vele, add meg kuponkódodat, 

3. Fizesd ki bankkártyával vagy átutalással a választott csomag árát.

4. Kész vagy, e-mailben küldjük a hozzáférést!

Segítség bankkártyás fizetéshez:

Egy bankkártya elülső oldala
A bankkártya számod 14-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)
Egy bankkártya hátoldala

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

5 észérv, hogy
miért bízhatsz a bankkártyás fizetésben

2 logikus érv…

1. Visszahívási lehetőség

Minden banknak van úgy nevezett “chargeback”, azaz visszahívási lehetősége az online kártyás tranzakciók során. Magyarul ha olyan terhelés történt a bankkártyádon, amit Te nem hagytál jóvá, bármikor közbe tudsz avatkozni a bankod ügyfélszolgálatával felvéve a kapcsolatot. Ők pedig visszahelyezik a pénzt a számládra.

2. Nem a mi honlapunkba írod a kártyaszámot

Te tulajdonképpen nem a Mi honlapunkon adod meg a bankkártya adataidat, hanem a Barion honlapján. Ha megnézed a megrendelő űrlap forráskódját, akkor látszik, hogy iframe technológia segítségével van meghívva a Barion honlapja, és Te nekik adod meg egyenesen a bankkártya adatokat. Fő a biztonság, szerintünk is 🙂
Mi nem látjuk, nem tároljuk, nem ismerjük a kártyaadataid. Egyből a Barionhoz kerül – biztonságba!

3 “emberi” érv…

3. Radu = hitelesség és bizalom

Én 7 éve fejlesztéssel és tanácsadással foglalkozom, így számomra a Ti bizalmatok a legfontosabb. Őrültség lenne, ha ezt a nehezen kialakult bizalmat eljátszanám! Éppen ezért csak olyan megoldásokat alkalmazok, amelyek biztonságosak.

4. Gábor = hitelesség és bizalom

2006-ban kezdtem a tőzsdei kereskedést, 2010-től a kereskedés a fő tevékenységem. Számomra ez nem munka, hanem hivatás. Szeretem azt, amit csinálok. Ez a szerelem hozta magával, hogy elkezdtem átadni az ismereteim és a tapasztalataim azoknak, akik szintén elhivatottságot éreznek a szakma iránt.

5. A Barion neve garancia

A fizetési szolgáltatónk a Barion. Olyan cégek használják a Bariont, mint a Jófogás, a Don pepe és az Extreme Digital.
A Barion MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Gyakran Ismételt Kérdések

Bankkártyával és átutalással. A bankkártyás fizetés előnye, hogy gyors, kényelmes és azonnal hozzá tudsz jutni a csomagodhoz.

3 brutálisan őszinte indok, hogy miért nem érdemes “félni” az online kártyás fizetéstől:

 1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.
  Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.
 2. Mi alapvetően tanácsadással foglalkozunk, így a hitelünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bíztok bennünk. Így hülyék lennénk eljátszani ezt a bizalmat.
  Ezért Mi mindent megteszünk, hogy maximális biztonság mellett fizess nálunk: a megadott adatokat közvetlenül a fizetési szolgáltatónak adod meg, sem mi, sem 3. fél nem jut hozzájuk.
 3. A fizetési szolgáltatónk a Barion. Olyan cégek használják a Bariont, mint a Jófogás, az Extreme Digital és a Don Pepe. Szerinted ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond?

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, mi leinformálhatóak vagyunk, az űrlapon https protokollt használunk és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy nagy cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Igen. A Turbó csomagok vásárlóinak az indikátorok MetaTrader5-ös változatait is átadjuk.

Természetesen! Rendelésed leadása után 10 percen belül fogod megkapni tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított elektronikus számlát. A számlának nincs ÁFA tartalma!

A Pingpong Stratégia 2019. februárjában megtartott kétrészes bemutató webináriumának felvételét. A videóban a teljes stratégia bemutatásra kerül.

A klubtagság 1 hónapja az igénylés napjától számít. A Turbó csomagot megvásárlóknak a vásárlást követően akár azonnal lehetőségük nyílik a klubtagság igénybevételére. Természetesen az 1 hónap lejárta után is maradhatsz klubtag, ha szimpatikusnak találod a lehetőséget. Jelenleg a klubtagság díja bruttó 12 900 Ft havonta.

Mint minden termék, időbe, energiába, és pénzbe került az, hogy a stratégia és a vele kapcsolatos hogyan megszülessen. Ezen kívül a saját időnket bocsájtjuk rendelkezésedre, amiből pontosan ugyanannyival rendelkezünk, mint Te.

Jómagam (Radu) 2010 óta foglalkozom az online kereskedés automatizálásával, és azóta osztom meg segítő szándékkal bejegyzéseimet weboldalamon.

Gábor több, mint 10 éve kereskedik, és körülbelül 5 éve hozta létre Forex Zóna nevű weboldalát, amelyen szintén az online kereskedést segítő tartalmak állnak a kereskedők rendelkezésére. Gáborral közös projektünk a Trader Klub, mely a Forex Zóna tartalmaira épül, és a 3 éve napi szinten vezetett online kereskedési klub is itt áll az érdeklődők rendelkezésére.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013