Tőzsdeklub

Előfizetés éves díjfizetéssel

Sajnos 2022-ben már lezárult a Tőzsdeklub éves előfizetési lehetősége.

Amennyiben érdekel a következő jelentős akció időpontja, iratkozz fel az értesítési listánkra! Ezen a listán kizárólag a következő akcióval kapcsolatban jelentkezünk, más tartalmat nem küldünk.

Mindjárt kész, de még van pár teendőd:

 • Add meg adataidat a Tőzsdeklub előfizetés űrlapon, hogy létrehozhassuk hozzáférésedet a zárt tartalmakhoz.

 • Válaszd ki, hogy ismétlődő díjfizetéssel vagy átutalással szeretnél fizetni!

 • Kattints az “Előfizetés” gombra! Bankkártyás fizetési mód esetén a rendszer átirányít a biztonságos bankkártyást lebonyolító Barion szolgáltató weboldalára, ebben az esetben fizesd ki az első éves díjadat!

  Átutalásos fizetési mód választásakor kiállítjuk számodra a díjbekérőt, amelyet emailben küldünk el részedre. Utald el az összeget bankszámlaszámunkra, majd kattints az e-mailben az “Elutaltam az összeget” gombra. Egy munkanapon belül érkeztetjük átutalásodat.

 • Sikeres fizetés esetén hozzáférésed automatikusan elkészül, az elektronikus számlát és a további tudnivalókat e-mailben küldjük ki részedre.

Mi az ismétlődő bankkártyás fizetés?

 • Ha előfizetsz a Tőzsdeklubra, akkor minden évben 69 900 Ft-al terheljük meg a bankkártyád. Ez a megoldás így nagyon kényelmes. Nem fogod elfelejteni, és nem kell adminisztrálni.

 • Az előfizetésed bármikor lemondhatod, csak írj egy e-mail-t a radu@traderklub.hu e-mail címre. Nem kérdezzük meg, miért mondod le az előfizetést, csak megszüntetjük és kész – elfogadjuk a döntésedet!

 • Az űrlap kitöltésével ehhez az éves 69 900 Ft-os terheléshez járulsz hozzá.

Gyakran Ismételt Kérdések

Röviden: ugyanazt, mint a havi díjfizetés esetén, két extra hónap bónusz előfizetéssel!

Hosszabban: ha előfizetsz a Tőzsdeklub klubtagságra, akkor hozzáférsz az alábbiakhoz.

 • Reggeli piacáttekintés Gáborral, minden hétköznap 8-tól 9-ig
 • Egy komplett kereskedési rendszer, a Szörf Mini oktató videósorozatához. Ez az a rendszer, amely alapján kereskedünk, és amelyet Te is használhatsz.
 • Esetenként (havonta) élő kereskedési napot tartunk, ahol Gábort alacsony idősíkon és éles számlán történő kereskedését lehet követni.
 • Használhatod a Risk Manager MT4-es méretező, nyitó, záró és menedzselő expertet.
 • Kereskedési naplót, valamint MT4-es és MT5-ös indikátorok biztosítunk számodra.
 • Taggá válsz zárt Facebook csoportunkban.

A havi előfizetés 30 napig biztosít hozzáférést a tartalomhoz, függetlenül attól, hogy a hónap hány napos. Ez idő alatt minden zárt tartalmunkhoz hozzáférsz.

A klubtagság havidíját előre fizeted, tehát a fizetési naptól számítva 30 napig hozzáférsz a zárt tartalmakhoz, függetlenül attól, ha esetleg bármikor lemondtad az előfizetésed.

Igen, éves díjfizetés esetén átutalással is fizethetsz.

A havidíjas konstrukció esetében nincs lehetőség átutalásos fizetésre. Ennél a szolgáltatásnál a rendszer hozza létre, hosszabbítja és veszi el a hozzáférésedet az aktuális díjfizetettséged alapján. Átutalás esetében nincs aki beérkeztesse az összeget, és nincs lehetőség kézzel hozzáférést adni a zárt tartalmakhoz, ezért nincs átutalásos fizetés ebben az esetben.

Igen. A Barion ez egyik legnagyobb hazai bankkártya elfogadó szolgáltatás. Az Extreme Digital is ezt a szolgáltatást használja.

A Barion MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.

A Barion rendszerét a Magyar Nemzeti Bank felügyeli, így visszaélésre nincs lehetőség.

6 990 Ft a havi díj, amit az ismétlődő díjfizetés során levon a rendszer, melynek ÁFA tartalma 0 Ft.

Igen. A sikeres fizetést követően a rendszer kiállítja a fizetéshez tartozó számlát és elküldi a fenti űrlapon megadott e-mail címre. Ezért fontos, hogy az e-mail cím helyesen legyen megadva, illetve a Trader Klubtól érkezett levelek legyenek megbízhatónak beállítva a levelezőprogramodban.

A fizetési folyamat automatikus, tőlünk független zárt rendszer.

Az első éves díj kifizetésekor engedélyt adsz a Barion kártyaelfogadó rendszernek, hogy megterhelje a bankkártyád az éves díjjal.

A következő éves díjat a rendszer 365 nap elteltével próbálja meg automatikusan teljesíteni. Erről kapsz visszaigazoló levelet, amiben az új terheléshez tartozó számlát is megtalálod.

Az első éves díj kifizetését Te indítod el, és a következő 365 napra érvényes. Ha nem mondod le a klubtagságot, akkor a rendszer megpróbálja a következő éves díjjal megterhelni a kártyád a 365 nap elteltével, automatikusan.

Ha sikertelen a fizetés, kapsz erről egy levelet, hogy hamarosan megszűnik a klubtagságod, majd ha továbbra sem sikerül kifizetned a klubtagság díját, az utolsó sikeres fizetéstől számított 370. napon a rendszer elveszi a hozzáférésed a klubhoz, illetve a Risk Manager experthez.

Az előfizetésed nagyon könnyen megszüntetheted. Csak küldj egy e-mailt a radu@traderklub.hu e-mail címre, és 1 munkanapon belül megállítjuk a fizetési folyamatot, és nem történik több levonás.

A kifizetett időszakot mindenképpen kihasználhatod, addig a rendszer természetesen nem szünteti meg a hozzáférésedet.

Ha olyan kérdésed van, amelyre nem találtad meg itt a választ, küldd el nyugodtan a radu@traderklub.hu e-mail címre, és szívesen válaszolok rá!

Havi díjfizetés

Az éves díjfizetési lehetőséget külön oldalon találod, kattints a gombra!

Havi díjfizetés