Itt vagy: TraderKlub.hu Fórumok Trader Klub szoftverek Pingpong robot Hozzászólás: Pingpong robot

Radulovic Attila
Adminisztrátor
Bejegyzések száma: 105

Vero:

Szia Radu, köszi a választ, de nem értem. A Magic szám a Daxhoz tartozó 1, a Daxon vagyok, akkor mégis melyik chartot kellene néznem? :-O Na most totál összekavartál

A magic szám bármi lehet, és mivel több robotpéldányt is futtathatsz párhuzamosan akár a DAX-on belül is, nagyon oda kell figyelned, hogy mit mire állítasz.

A képen látható robot magic száma az 1-es. Mivel az láthatóan nem kezeli a pozíciót, ami a DAX-on van nyitva, vagy egy másik példány (másik DAX-os magic számú Pingpong) nyitotta azt a pozíciót, vagy te nyitottad kézzel, vagy egy másik program nyitotta eltérő magic számmal.

Úgy tudod kideríteni a legegyszerűbben, hogy a képen látható (146257110-es) pozíciót ki vagy mi kötötte, hogy megnézed a pozíció megjegyzés mezőjének tartalmát (a PP robot ugyanis beírja a saját nevét és magic számát ebbe a mezőbe, minden pozícióhoz). A mező megtekintéséhez be kell kapcsolni a Megjegyzés oszlopot a pozíciólista fejlécében – valós időben és a számlatörténetben is tedd ezt meg (az alábbi képen pirossal bekereteztem, melyik oszlopot kell nézned). Ha a megjegyzésben az van, hogy „Pingpong 2”, akkor azt a 2-es magic számú példány kötötte. Ekkor meg kell keresned, hogy melyik chartodon fut a 2-es magic számú Pingpong példány.

Valószínűtlen, hogy az érintett pozíció megjegyzésében „Pingpong 1” van.