Itt vagy: TraderKlub.hu Fórumok Trader Klub szoftverek Pingpong robot Hozzászólás: Pingpong robot

Radulovic Attila
Adminisztrátor
Bejegyzések száma: 105

Vero:

Átállítottam a nyitó – záró időpontokat a DJ – nél és ezeket mutatja a kereskedési időszak fülnél

Megtennéd, hogy megírod, hogy mi volt megadva a paramétereknél pontosan? Kérlek, mentsd ki a SET fájlt, és küldd el nekem e-mailben. Ez a kiindulás mindig, ha hibát keresünk, vagy valamilyen jelenséget nyomozunk. (A SET fájlról itt írok bővebben.)

Az első képedre nem tudok mit mondani, mert nem látom a feliratokat és nem ismerem a konkrét beállításokat sem. Betöltötted az alap set fájlt? Változtattál rajta valamit?

A második képed esetében munkaidőn kívül van a robot, ezt mindig láthatod a kijelzőn (piros brókeridő – üzemidőn kívül, zöld brókeridő – üzemidő).

ráadásul az előző képemen látjátok, hogy egy helyben maradnak a szintek

Az indikátorok a felsőbb idősíkról veszik az adatokat, ezek lekérdezése indikátorok esetében sajnos korlátozottak. A megjelenítés ezért nem frissül a visszatesztben. Ha megállítod a tesztet, leveszed az indikátort, majd ismét csatolod, az akkor aktuális szinteket kijelzi neked. A sell kötés azért született, mert valószínűleg ott új szintek vannak, amelyek a „nem frissülés” miatt nem látszódnak.

nem arról volt szó, hogy egyidőben ellentétesen nem nyit?

Ez beállítható. Alapértelmezésként megengedett az ellentétes nyitás akkor, ha az összes nyitott pozíció szumma R értéke eléri a megadott értéket (legalább). Ez az elvárt minimum az alapértelmezéseknél 1R. Ellenőrzöm a vonatkozó rutinokat, köszönöm a képet.

Nem azt mondtátok, hogy új nap tiszta lap? Itt miért szaggatottal kezdte a napot ez a szint?

Mi a pontos beállítása az indikátornak? Biztosan ugyanúgy van beállítva, mint a robot?

Itt van pl azonnal az utolsó nap. Semmit nem kötött, pedig lett volna rá lehetősége.

10 és 18 óra között én nem látok egyetlen lehetőséget sem.