Itt vagy: TraderKlub.hu Fórumok Trader Klub szoftverek Pingpong robot Hozzászólás: Pingpong robot

Radulovic Attila
Adminisztrátor
Bejegyzések száma: 105

Sziasztok!

Vero:

Sziasztok, ezek a kicsi piri vonalak normálisak? Mozognak együtt a charttal.Ezek a “figyelők”

Azok a kicsi vonalak a leendő SL, TP helyszíneket jelzik az aktuális ár alapján, mindkét irányban. Ha rájuk viszed az egeret, akkor a buboréktippek segítenek.

A msáik kérdésem, az új PP indiket nekem kell kicsierélni az újakra, vagy maga teszi ezt meg, mikro a robotot felteszem?

A robot a PP SuperTrend, a PP Fibonacci PivotsPlusz, valamint a PP SzintekPlusz indikátorokat használja. Ezeket a telepítő be is rakja a megfelelő helyre, az Indikátorok\Pingpong\  mappába. Ha új verziót adunk ki a telepítőből, akkor a robot, valamint az említett indikátorok összes fájlját is felülírja a program.

Gitta:

Nálam is azonnal nyit egy plusz napi chart-ot, amint felteszem a robotot. Ha ezt a napit bezárom, akkor működik a PingPong?

Igen, minden olyan idősíkot, amelyről valamilyen információt használ a program, megnyitja – ha nincs megnyitva a háttérben. A megnyitott chartokat szabadon használhatod, csupán annyi a lényeg, hogy legyenek megnyitva (a robot által, vagy általad). Ha becsukjátok őket, akkor a következő idősíkváltáskor / felhelyezéskor a program ismét megnyitja őket. Erre a műveletre azért van szükség, mert az MT4 nem minden esetben frissíti azoknak a chartoknak a gyertyaadatait, amelyek éppen nincsenek megnyitva.

Ha az érintett chartok már meg vannak nyitva, a program nem fog újabbakat nyitogatni.

Csatai Gábor:

Ilyen hibaüzenetem volt, rákattintva zöldre váltott.

A legelső futtatásnál jelent meg ez a hibaüzenet, vagy később? Volt számítógép altatás-ébresztés, vagy bármilyen jelentősebb esemény? Van valamilyen vírusírtód, tűzfalad, védelmi programod? (Ha igen, melyek?)