Itt vagy: TraderKlub.hu Fórumok Kereskedés Kereskedési ötletek, szigorúan csak DEMO számlán Hozzászólás: Kereskedési ötletek, szigorúan csak DEMO számlán

Csiki Tamás
Felhasználó
Bejegyzések száma: 107

Meg kell talalni a megfelelo idosikot! Ha tulvallalod magad akkor stresszes leszel es nincsen fokusz. En H1-es charton rajzolgatok es amikor egy ora mulva visszanezek,egybol tudom hogy hol tartottam. Nekem a specialitasom a forditos alakzatok. Azokat tanultam a Komjathy Attilàval es mar jol felismerem öket. (duplavolgy,duplacsucs,fejvall) Ezek a fordulatokhoz kell ido,igy fel lehet ràjuk kèszulni! Elore be lehet rakni ordereket. Ha veletlenul kihagyok 1-2orat mèg az is belefèr. Ez azèrt megnyugtato…;) Most mar ismerem a korrekcios alakzatokat,ezèrt mèg kevesebbet kell talàlgatnom,igy mèg több idöm marad! Azokat a chartokat amiken varhato a mozgas elore teszem. igy amikor ranèzek,azokat làtom elöször.

Neha meg jo is hogy dolgozom mellette,mert igy nincs idom tulvariàlni es nem lètezö szignalokat kötni. Bar ezek inkabb règebbi problèmak voltak. De persze most is van  böven:) remèlem segitettem!