A cikket Radulovic Attila írta.

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekkel az a célunk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára. A webináriumokon ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

2020. február 4-én kedden, 18.00-kor tartott Trader Klubos webináriumunk előadója Ujfalusi Zsolt volt.

Az előadóról

Ujfalusi Zsolt

Újfalusi Zsolt

Független trader, oktató, mentor és a Spike-trader alapítója. Tizenöt éve kizárólag az online kereskedésből él, és azóta több ezer követőjének adta át a módszereit és gondolkodásmódját. Oktatásai tanfolyamokon, tőzsdei rendezvényeken, élő kereskedési bemutatókon, online klubokon és személyes mentorálások keretein belül történnek.

Nevéhez fűződik a saját fejlesztésű Spike-, valamint DAX_day-trade (PIRANHA) stratégia.

Sikerének egyik kulcseleme a sajátos, egyéni látás-, és gondolkodásmód, mely olykor szembemegy a tőzsdei elméletekkel/tanokkal.

Laza stílusának kontrasztja a kereskedés során tanúsított nagy fokú fegyelem.

A trader szakma iránti elhivatottságát leginkább szabadságvágyának köszönheti.

Zsolt szerint egy profi trader az élet öt olyan területén is szabadsággal rendelkezik, melyeket nem sokan képesek megélni.

Hogy mik ezek? Előadása során többek között ezt is felfedi.

“A kereskedés mellett szívügyem a profi traderré válni akarók (technikai és mentális) fejlesztése, hogy segítsek nekik megteremteni a trader szakma nyújtotta szabadságot úgy, hogy szeretteikkel együtt éljék meg az – imádok kereskedni életérzést.”

Az előadás címe

Hogyan rendelkezz előnnyel a piacon?

Az előadás témájáról

  • A szabadság mely formáit élheted meg sikeres traderként?
  • A profi traderré válás három fő feltétele
  • Sajátos trend- és kereskedési irány meghatározási módszer – ahogy Zsolt alkalmazza
  • Betekintés Zsolt PIRANHA stratégiájába (DAX_day-trade) kereskedési példákon keresztül, pozíció nyitástól zárásig, képekben, lépésről-lépésre

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!

Ki Ujfalusi Zsolt?

Független trader, oktató, mentor. Tizenöt éve kizárólag az online kereskedésből él, és azóta több ezer követőjének adta át a módszereit és gondolkodásmódját.

Szeretnél hasonló tartalmakat kapni?

Iratkozz fel a Trader Klub hírlevelére!