A cikket Radulovic Attila írta.

Rendszeresen szervezünk minőségi webináriumokat a Trader Klub keretein belül, amelyekkel az a célunk, hogy hasznos tudást és információt közvetítsünk a követőink számára. A webináriumokon ingyenesen vehetnek részt az érdeklődők.

2019. augusztus 5-én hétfőn, 18.00-kor tartottuk a tizenegyedik ingyenes Trader Klubos webináriumot, amelynek előadója Dankó Zoltán kereskedő volt.

Az alábbiakban bemutatjuk Zoltánt, és leírjuk a témát, amelyről beszélt.

Az előadóról

Dankó Zoltán

Dankó Zoltán

Dankó Zoltán a Forex Klub alapítója, ahol igyekszik minél több emberrel megismertetni az online tőzsdei kereskedést. A klub tagjai is a segítségére vannak, hogy a hétköznapi emberek számára is érthetően és reálisan – nem az álmokat lebegtetve, hanem a valóságot feltárva – mutatják be ezt a világot az érdeklődőknek. Emellett Zoltán a személyes tapasztalatait és ismereteit szívesen megosztja különféle előadások keretein belül.

Napon belüli kereskedő (daytrader). Egy általa kidolgozott pénzáramlási hullámelmélet alapján keres jó hozam-kockázat arányú belépési lehetőségeket. Trendkövető stílusban kereskedik. A magasabb idősík fő mozgásirányát követi, és 5 perces idősíkon keres alacsony kockázatú belépési helyeket. Pozícióit átlagosan 30-180 percig tartja. Kedvenc terméke a DAX index, vagy a fő devizapárok.

Az előadás címe

A kereskedők legnagyobb ellenségei

Az előadás témájáról

Olyan témákról volt szó, amelyekről sem a brókerek, sem az oktatók nem szívesen beszélnek:

  • A kereskedési elveim rövid bemutatása múltbéli tranzakciókon keresztül.
  • Hogyan határozza meg a személyiségünk, és az egyéniségünk a kereskedésünket.
  •  A kereskedő legnagyobb gátja: az egyéni kockázatvállalási szint.
  • Megélhetési kereskedés: mítosz, vagy valóság?
  • Kik akarnak téged ebben az iparágban átverni?

„A kereskedővé válás útja, egy hatalmas önismereti tréning. Miközben folyamatosan szembesülünk saját gyengeségeinkkel, erősségeinkkel, és nap nap után dolgozunk önmagunk fejlesztésén, egyben jobb emberekké is válunk. Végül a pénz, ami miatt elkezdtük ezt az egész tanulást, már nem is lesz annyira fontos, mint amennyire kezdetben hittük.”

A webinárium felvétele

A webinárium vágott felvételét itt tudod megtekinteni. Figyelmedbe ajánljuk a webináriumainkon történő élő részvételt, hiszen úgy akár élőben is kérdezhetsz az előadótól!